Visualisera din dröm webbplats

Jag vill att du visualiserar din dröm webbplats. Om du inte bara fick drömma, utan drömma riktigt stort! En riktig premium dröm! Hur skulle din hemsida/webbplats se ut?

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Visualisera din dröm webbplats

Hur skulle den få dig att känna? Vilka värden skulle den ge dig? På vilket sätt skulle den utklassa dina konkurrenter? Hur skulle den vara för att du inte bara skulle känna dig stolt, utan riktigt stolt? Vad skulle dina webbplats besökare ge dig för feedback?

Ser du den framför dig?

Blunda ett ögonblick och visualisera din dröm webbplats!

Om du hade…

Om du hade en webbplats som i din dröm, vad skulle det innebära för dig och din verksamhet? Skulle det ta dig och företaget till någon annan plats? Lite upphöjd, lite mer glansigt i besökarnas ögon och lite mer lönsamt än idag? Vad skulle det innebära isåfall? Vad skulle det vara värt för dig?

Jämför den med den hemsida du har idag. Är den top notch och stämmer in på dina riktigt stora drömmar? Ser den verkligen ut och fungerar som din dröm bild? Om det är så, grattis!

Om inte, sitt lugnt i båten. Min ”mission” och det jag jobbar för varje dag – är just det. Att stänga gapet från din nuvarande webb till ditt drömläge och drömwebb. Det är det som är det roligaste jag vet och min dröm.

I have a dream

Att skapa en hemsida och webbplats som verkligen betyder något för dig och ger dig så stort värde som möjligt! En riktig dröm webbplats.

Jag vet att du vet, men om du inte skulle veta, så vill jag bara säga att jag hjälper dig hela vägen, tillsammans med mina grymma kollegor mot din drömwebb. Vi hjälper dig inte bara för att nå drömmen en dag, utan nästa dag, och nästa, och nästa… – bortom drömmen.

Det kommer att bli en intensiv höst och du kanske känner att du borde tagit tag i webben för längesedan men som det kinesiska ordspråket säger; Den bästa tidpunkten för att plantera ett träd var för 50 år sedan och den näst bästa är idag. Hajar du? Alltså idag!

Sitter med mobilen i handen. Än finns det några luckor att hjälpa till under hösten, men det fyller på snabbt! Action!

Soliga hälsningar / Peter

Ps. Om du inte redan visste så skapar vi dröm webbplatser för våra kunder, baserat på WordPress och WooCommerce.

Redo för din drömwebbplats?