En julhälsning från tomten till dig

Han hade precis börjat skriva julhälsningar till sina medarbetare, kunder och vänner och var fast besluten att ge dem alla en varm hälsning.

En julhälsning från tomten till dig

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

En julhälsning från tomten till dig

Tomten satt vid sitt skrivbord och tittade på den stora högen med brev som låg framför honom. Han hade precis börjat skriva julhälsningar till sina medarbetare, kunder och vänner och han var fast besluten att ge dem alla en varm och trevlig hälsning. Han visste hur viktigt det var att visa sin uppskattning och omtanke, särskilt under den här tiden på året.

Tack mina medarbetare

Han började med att skriva till sina medarbetare. Han tänkte på allt hårt arbete, fina kundleveranser och den lojalitet som de hade visat honom under året som gått.

Han ville att de skulle veta att han uppskattade deras hårda arbete och att han hoppades att de skulle få en riktigt god, fridfull och härlig jul tillsammans med sina nära och kära i värmen och gemenskapen.

Tack våra kunder

Sedan vände han sig till våra kunder. Han tänkte på alla spännande möten och allt det hårda arbete som de hade lagt ner tillsammans under året för att få till riktigt bra kundlösningar.

Han ville att de skulle veta att han uppskattade deras förtroende och goda samarbete och att han hoppades att de också skulle få en riktigt god jul tillsammans med sina nära och kära.

Tack alla vänner och familjer

Till sist vände han sig till sina vänner och familjerna. Han tänkte på alla de roliga stunder de hade delat och alla de goda minnena de hade skapat tillsammans.

Han ville att de skulle veta att han uppskattade deras vänskap, familjekänslan och att han hoppades att de skulle få fira julen med sina nära och kära och njuta av lugn och ro, glädje och gemenskap.

Gott nytt år

Tomten fortsatte skriva lite till, med penseln svävande över papperet. Han ville att hans hälsningar skulle vara personliga och innehålla lite extra värme.

Jag hoppas också att ni får ett gott nytt år, fullt av spännande möjligheter och nya utmaningar. Jag tror på er och vet att ni alla har potential att göra stora saker och jag har läst i stjärnorna att nästa år blir vårt år tillsammans.

Så låt oss ta detta nya år med storm och göra det till ett av våra mest framgångsrika någonsin.

Tomten log för sig själv när han skrev de sista orden. Han kände sig glad och lycklig och ville att alla runt omkring honom skulle känna samma sak.

När han hade skrivit alla breven var han nöjd. Han lutade sig tillbaka i stolen och tankarna vandrade bort.

Han tänkte på alla de människor som skulle få sina brev och han hoppades att de skulle bli lika glad av att läsa dem som han hade varit när han skrev dem.

Och så, med en stor känsla av tillfredsställelse, lade han ifrån sig pennan och tittade ut genom fönstret på den vackra snön som föll. Han visste att han hade gjort sitt bästa för att önska alla en,

Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. 🎄🎅🏻🎉🌟