Förebyggande underhåll för WordPress och WooCommerce

Små störningar, såväl som stora avbrott kan ha betydande konsekvenser för ditt företag. Därför kan du idag läsa om förebyggande underhåll i WordPress och WooCommerce.

Förebyggande underhåll för WordPress och WooCommerce: Person som pratar i telefon vid sitt skrivbord på kontor

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Både små och stora risker

Att ha en webbplats som inte fungerar som den ska kan vara som en nagel i ögat. Oavsett om den är nere, har blivit hackad eller helt enkelt inte presterar optimalt, kan konsekvenserna vara kostsamma.

Besökare tröttnar snabbt, varumärket skadas, och du riskerar att förlora både kunder och affärsmöjligheter.

Vi förstår den överväldigande känslan och den tidskrävande processen att hantera dessa problem. Därför erbjuder vi dig inte bara en lösning när krisen kommer, utan en förebyggande strategi för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst utan bekymmer.

Dina arbetstimmar ska inte behöva gå till att släcka bränder på hemsidan. Du har helt säkert bättre saker för dig än så. 

Det finns ett bättre sätt

Från små störningar till stora avbrott kan en icke-optimerad webbplats skada ditt varumärke och förlora affärsmöjligheter. Vi förstår att tid är pengar och erbjuder inte bara en lösning på problem när de uppstår, utan en strategi som förhindrar dem från att överhuvudtaget inträffa.

Att ignorera behoven hos din webbplats kan vara som att skjuta upp en nödvändig reparation i ditt hem. Det fungerar för en stund, men konsekvenserna kan bli oväntade och dyra. Och till skillnad från i ditt eget hem kan det gå ut över dina kunder.

Vi tror starkt på förebyggande underhåll som det bästa sättet att undvika dessa kostsamma kriser.

Förebyggande underhåll och support när det behövs

När du väljer vårt förebyggande underhållsprogram blir din webbplats blir inte bara snabbare och säkrare, utan den har också potentialen att ge en bättre användarupplevelse. Resultatet? Ett stärkt varumärke och ökad kundlojalitet.

Dessutom – frigjord tid för dig och dina medarbetare, som kan sluta lägga tid på återkommande och irriterande problem varje dag.

Vår skräddarsydda plan för förebyggande underhåll täcker varje aspekt av din WordPress-webbplats och WooCommerce e-handel. Från regelbundna uppdateringar till säkerhetsövervakning och prestandaoptimering, tar vi hand om allt så att du kan fokusera på att leda ditt företag. 

Kortsiktighet är kostsamt…

Långsiktighet och förebyggande åtgärder är det som de riktigt framgångsrika företagen har gemensamt. Sluta oroa dig för din webbplats, sluta släcka bränder. Istället kan du fokusera på att bygga ditt företag.

Boka ett möte med oss på Decision By Heart idag och låt oss diskutera hur vi kan skräddarsy en underhållsplan som matchar dina specifika behov och mål.

Vi förstår att du har mycket att hantera förutom din webbplats. Därför är vi här för att göra det enkelt för dig. Inled ett samarbete med oss på Decision By Heart, så tar vi hand om hemsidans underhåll – och ger dig support om det behövs.

Sluta oroa dig för webbplatsen.