Goabarn – exempel på inspirerande webbdesign

Vår kund Vänerförvaltnings webbplats har tidigare blivit omnämnda som ett av 12 exempel på strålande webbdesign.

Goabarn – exempel på inspirerande webbdesign

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Inspiration – webbdesign i WordPress

De flesta är byggda i det populära WordPress-temat Divi, men även andra teman har använts. För oss är det inspirerande att ta del av hur andra använt sig av Divi för genomtänkt och kreativ webbdesign och därför tycker vi att det är roligt att också kunna sprida inspiration kring webbdesign.

Goabarn – ett av många exempel på webbdesign i WordPress

Divi är vårt primära WordPress-tema och ramverk som vi utgår från när vi bygger hemsidor och webbplatser. Med Divi kan du i princip vara hur kreativ som helst när det gäller att skapa en genomtänkt webbdesign. Välkommen att bläddra igenom vår portfolio, där vi har samlat några exempel på inspirerande webbdesign.

Därför ska din webbplats byggas på Divi

Vi har tidigare presenterat de främsta fördelarna med WordPress-temat Divi – bland annat valfriheten och flexibiliteten när det gäller Webbdesign. För dig som ännu inte blivit övertygad, är här en kortfattad version:

  • Divi är ett av de bästa och mest flexibla ramverken för webbdesign, som passar både dig som vill styra utseende och funktion med egen kod och för dig som inte vill koda alls.
  • Du kan välja att redigera innehållet direkt på sidan. Den stora fördelen är att du ser hur dina justeringar ser ut i samma ögonblick som du redigerar.
  • Responsiv webbdesign är standard i Divi. När du skapar sidor kan du enkelt kontrollera alla lägen och enheter (datorskärm, surfplatta, smartphone) så att det ser bra ut.
  • Du kan återanvända modul- och sidmallar genom att spara elementen som globala mallar. Det gör att du kan bygga webbplatsens olika webbsidor med rätt webbdesign på ett snabbt och smidigt sätt.
  • Divi uppdateras ständigt med nya funktioner och nya moduler som gör att du har möjlighet att förändra din webbdesign i takt med att din verksamhet eller omvärld förändras.

Känns din webbdesign tillräckligt inspirerande?