Vi presenterar stolt Mangold Fondkommission AB:s nya webbplats

Mangold erbjuder anpassade finansiella lösningar till företag, institutioner och privatpersoner och hanterar risker och transaktioner på ett sätt som upplevs ansvarsfullt och engagerat. Mangold vill bidra till samhällets utveckling och ge sina kunder en konkurrenskraftig avkastning.

Mangold Fondkommission AB:s nya webbplats

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

På den nya webbplatsen presenteras finansiella tjänster genom de två segmenten Investment Banking (Corporate Finance, Emissioner, Certified Advisor, Mentor NGM, Qualified Advisor och Likviditetsgaranti) och Private Banking (Kapitalrådgivning, Värdepappershandel, Portföljförvaltning och Fondsparande).

Mangold Insight är Mangolds uppdragsanalystjänst. Mangold bevakar och skriver analyser på små och medelstora tillväxtbolag noterade på handelsplatserna Spotlight Stockmarket, NGM, Nasdaq First North Growth Market och Nasdaq Stockholm.

Integration mot Millistream och Cision

Via en Integration mot Millistream hämtar vi bolagsnyheter och börsdata kring de bolag Mangold bevakar.

Vi har även byggt en integration mot Cision (Pressreleasetjänst) som hämtar Mangolds publicerade pressreleaser och publicerar dessa direkt i nyhetsrummet på webbplatsen.

I nyhetsrummet kan du läsa om pressmeddelanden, regulatoriska pressmedelanden, evenemang, analyser och VD-intervjuer.

Det har varit ett oerhört spännande projekt, och vi är ödmjukt tacksamma för att Mangold Fondkommission gav oss förtroendet.

Besök gärna Mangolds nya webbplats på mangold.se

Här kan du också läsa mer om Millistream Market Data AB och Cision Sverige.

Ps. Om du inte redan visste det så är Decision By Heart AB en fullservicepartner för hemsidor/webbplatser, e-handelsplatser och digitala lösningar byggda i WordPress.

Vill du veta mer om hur webbutveckling i WordPress kan hjälpa ditt företag?