Sommar – vilket härligt ord!

Blunda och smaka på ordet, vad tänker du på? Vilka bilder ser du framför dig? Vilka dofter längtar du efter och vilka smaker får det att vattnas i munnen?

sommarhälsning 2021

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Jag tänker på roliga aktiviteter med nära och kära, ligga på en brygga och stirra ut i tomma intet, västkusten, saltvatten, bad, sommarprat i P1, skrota runt hemma, hängmattan, måla staketet, promenader i naturen, smultron på ett strå, krypa runt i jordgubbslandet, äta en glass med favorit toppingen, kaffe på farstukvisten men också på vad som skall hända under hösten, men det får vänta…

Ledigheten ger eftertanke och energi, vi behöver ladda och ta reda på det som vi har samlat på oss sedan förra sommaren. Läsa böcker, lyssna på den sparade ljudboken, ta tag i det där som vi sparat och tänkt att det gör jag ”sen”. Nu är ”sen” här, och det är sommar. Stunden vi har väntat på är äntligen här!

Har tänkt inför varje sommar att det finns tid, att ta tag i de där sakerna och alltid varit lite besviken efteråt. Vart tog tiden vägen? Fick ju inte något gjort den här sommaren alls! Och inte förra och heller inte sommaren innan det.

Är det dags att bryta trenden?

I år har jag som vanligt nya ambitioner. Höga ambitioner. Kanske jag kan bryta trenden, eller inte. Jag är hoppfull, förväntansfull och nästan lite pirrig. Nu skall det ske…, men om jag inte skulle lyckas i år heller, så får jag naturligtvis falla tillbaka på att de där sakerna tar tag i sig själva på något underligt sätt. Det kommer lösa sig i alla fall. Det gjorde det förra året och förrförra.

Vi kommer att få ny energi, bli laddade oavsett om vi tänkt det eller inte. Det kommer bli så. Det bara är så!

Stort tack, tack, tack!

Jag vill rikta ett stort tack till våra kunder som har lagt sitt förtroende i våra händer. Ett förtroende med uppdrag som i många fall har varit både inspirerande och utmanande. Det har sporrat oss att bli ännu bättre, skapa nya lösningar och höja kvalitén i våra leveranser för att få kunderna att bli så nöjda som det bara går.

Jag vill också rikta ett varmt tack till mina medarbetare, som alla har varit helt fantastiska. Ett team som jag är glad och stolt över att få vara en del av. Det är medarbetarna på Decision By Heart som gör det möjligt och som får mig att vilja gå till jobbet varje dag. Det känns känns helt enkelt bra, riktigt bra – Decision By Heart.

Jag passar också på att tacka våra familjer, nära och kära, vänner och samarbetspartners, som i alla lägen stöttar oss och hejar på oss IRL och i sociala medier. Varmt tack för det!

Avslutningsvis ser jag fram emot hösten, fast efter sommaren såklart. En höst där vi förhoppningsvis får träffas utanför Zoom, Teams och Meet och genomföra aktiviteter och spännande samtal med alla sinnen närvarande.

Men det blir då, och nu är det nu. Sommar!

Önskar er alla en lustfylld och trevlig sommar!

/ Peter

Glad sommar!