Äntligen sommar

Sommaren kan många gånger kännas långt borta, men en sak kan man vara säker på: Den kommer alltid förr eller senare! Visst kan jag hålla med om att det nog oftare känns som om den dyker upp senare än förr, men just nu är förhållandet faktiskt det omvända.

Sommarhälsning 2020

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Sommaren kan många gånger kännas långt borta, men en sak kan man vara säker på: Den kommer alltid förr eller senare! Visst kan jag hålla med om att det nog oftare känns som om den dyker upp senare än förr, men just nu är förhållandet faktiskt det omvända.

Sommaren är äntligen här med semestrar, sol, bad och med förhoppningar om många lata, lediga, lustfyllda och härliga dagar!

Tack våra fina kunder

Så här inför ledigheten vill jag passa på att tacka våra fina kunder för de intressanta och ibland utmanande uppdrag vi har fått förtroendet att genomföra. Vi behöver aldrig bli fullärda, utan det finns ständigt nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa.

Visst ställer det krav på färska kunskaper och alltmer avancerade insatser från oss, men föränderligheten och utmaningarna våra kunder förser oss med är inte att förglömma.

Det är otroligt viktiga faktorer som inspirerar oss och triggar oss till nya höjder. Det är också det som motiverar oss och en viktig grundpelare för vår framgång!

Tack mina fantastiska medarbetare

Jag vill även passa på och tacka mina fantastiska medarbetare ( Olle saknas tyvärr på bilden ovan ) för utan era unika personligheter och insatser hade det vi har åstadkommit inte varit möjligt.

Visst har vi då och då stött på utmaningar och inte minst under våren med coronan och allt konstigt som den har ställt till med för alla parter. Fastän jag redan visste, måste jag dock ännu en gång få konstatera att ni inte bara är ett inspirerande gäng att arbeta med, utan det bästa gänget.

Tillsammans har vi manövrerat oss runt de olika hinder som Coronan och våren har utmanat oss med och nu är jag övertygad om att vi alla ser fram emot lite action i höst.

För det kommer att släppa efter sommaren. Coronan kommer dessvärre leva vidare men det finns ett stort uppdämt behov av actions. Affärsverksamheter kommer rulla igång och då blir det åka av, det är jag säker på.

Njut av det bästa av det bästa

Jag hoppas verkligen att ni alla såväl kunder, medarbetare, samarbetspartners och vänner får njuta av en riktigt härlig årstid som bjuder på det bästa av det bästa, som bara en svensk sommar kan ge.

Passa nu på att ha det skönt och trivsamt, vila ut både kropp och själ och låt er inspireras av sommaren och goda vänners lag.

Även om sommartiden går fort kan vi i alla fall se fram emot en sak – och då menar jag inte bara att vi alla snabbt får återvända till arbetet och nya möjligheter – utan istället syftar jag på att sommaren kommer tillbaka igen, för det gör den alltid förr eller senare.

Trevlig sommar!

Oj, vad tiden går – och tur är väl att sommaren alltid kommer åter. Därför vi vill även dela med oss av våra fortsatta sommarhälsningar. Här är länkarna till de senaste inläggen:

Sommarhälsning 2021

Sommarhälsning 2022

Sommarhälsning 2023

Dags att ta tag i webben i höst?