Sommarhälsning till dig

Sommarhälsning till dig med hänvisning till idas sommarvisa. Sätt fart. Sätt fart på sommaren! En lustfylld och härlig sommar. Din sommar!

Medarbetarna på webbyrån Decision By Heart på en bänk i parken i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Sommarhälsning till dig

Nu står du här igen, inför den härliga sommaren och semestern som du har längtat så efter och sett fram emot så mycket. Våren gick snabbt i år också precis som förra året och åren innan dess. Så har det ju alltid varit så långt du kan minnas.

Men just idag är den där dagen när du har allt det där härliga framför dig. Sommarplanerna som snart skall förverkligas, förväntningarna som skall uppfyllas, möten med vänner, nära och kära och utflykterna som skall förevigas. Det är helt enkelt en fantastisk tid. Din tid!

Stanna upp just nu! Ta ett djupt andetag, blunda och ta vara på stunden. Hur ser din sommar ut? Vilken känsla får du i kroppen när du tänker på sommaren och vilka bilder ser du framför dig?

När jag tänker på sommaren får jag känslan av frihet, att släppa taget, låta stressen ebba ut, strunta i vädret och ta dagen som den kommer.

Jag tänker på roliga aktiviteter med nära och kära, umgås med familj och vänner, ligga på en brygga och stirra ut i tomma intet, kura ihop under filten när åskan går, höra regnet smattra på rutan med en god bok i handen, västkusten och saltvatten, bad, sommarprat i P1, hängmattan, måla staketet, picknick i det fria, smultron på ett strå, krypa runt i jordgubbslandet, kaffe på farstukvisten men också på vad som skall hända under hösten. Men hösten får vänta.

Vi växer med kunder och medarbetare

Vad vore en sommarhälsning om vi inte skulle nämna några ord om oss på samma gång. Det har varit en intensiv vår med många spännande utmaningar och uppdrag. Vi växer med kunder, medarbetare och nya möjligheter i våra erbjudanden. Hösten ser intressantare ut än på länge och vi kan lugnt luta oss tillbaka för stunden och låta sommaren ta över.

Tack våra fina kunder

Jag skickar sommarhälsningar och samtidigt ett stort tack till våra fina kunder, som har lagt sitt förtroende i våra händer. Ett förtroende med både fler och mer komplexa frågeställningar och uppdrag som har varit spännande och inspirerande.

Uppdrag som inte bara har sporrat oss att hela tiden bli bättre och triggar oss till nya höjder, utan att vi faktiskt behövt bli fler vilket är fantastiskt kul.

Tack mina fantastiska medarbetare

Jag vill samtidigt tacka mina fantastiska medarbetare och Niklas och Albin som har anslutit sig till vår kompetenta skara under Juni och Ulrika som kommer ansluta i augusti. Det är era unika personligheter som tillsammans gör vårt team till en vass partner för våra kunder och värt att vara en del av, vilket jag själv är väldigt stolt över att vara.

Tillsammans skapar vi ett team, dit vi vill gå, där vi inspireras, där vi stimulerar och hjälper varandra, där vi utmanas och växer, där vi hjälper våra kunder nå sina mål, där vårt arbete betyder något, där vi ger det lilla extra, där våra kunder älskar det vi gör för dem och där det känns helt rätt – Decision By Heart.

Skickar också sommarhälsningar till våra familjer, nära och kära, vänner och samarbetspartners, som i alla lägen stöttar oss och hejar på oss IRL och i sociala medier. Varmt tack för det!

Sätt fart! Sätt fart på sommaren!

Som avrundning skickar jag en riktigt varm sommarhälsning till dig med hänvisning till Idas sommarvisa.

Du ska inte tro det blir sommar

Ifall inte nån sätter fart….

Så sätt fart. Sätt fart på sommaren!

En lustfylld, vacker och härlig sommar. Din sommar!