Supportavtal för WordPress

I den här artikeln ska vi gå in på hur du kan använda ditt supportavtal för WordPress för att maximera potentialen av din webbplats – och få fler affärer via webben.

supportavtal för wordpress: skiftnyckel bredvid tangentbord

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Om något går fel, vad gör du då?

Att ha en webbplats är en investering, och när den fungerar som den ska, kan den vara en riktigt kraftfull tillgång. Men ibland stöter du på problem som kan sätta din digitala närvaro i fara. Det kan vara allt från tekniska problem till säkerhetshot som en hackad webbplats.

I en tid när din webbplats är avgörande för att attrahera och behålla kunder, har du inte råd att ha den nere eller osäker under lång (eller kort) tid. När din webbplats inte fungerar på ett bra sätt kan…

 • Dina besökare snabbt tröttna.
 • Ditt varumärke och anseende lida skada.
 • Du förlora kunder och affärsmöjligheter.
 • Den bli en säkerhetsrisk (och kan bli hackad och svartlistad).
 • Konkurrenterna att ta en starkare position.

Din webbplats och e-handel innehåller en hel del känsliga uppgifter, däribland kunduppgifter. Därför är det ett riktigt smart drag att skydda den investering som webbplatsen är innan det värsta inträffar.

På så vis slipper du oroa dig för dataintrång, integritetskränkningar eller förlorade affärsmöjligheter. 

Det finns ett bättre sätt: Supportavtal för WordPress

Så vad är lösningen? Ett supportavtal för WordPress är det bättre sättet att skydda din investering. Med vår erfarenhet och expertis inom WordPress är din webbplats i trygga händer.

Vi erbjuder skräddarsydda supportlösningar för WordPress som passar just dina behov och din webbplats. Däribland finns allt du behöver.

Omfattande support och hjälp

Med vår WordPress-support kan du vara säker på att din webbplats är i goda händer. Vårt expertteam av utvecklare är här för att hjälpa dig med alla tekniska problem du kan ha.

Hjälp när något hänt

Om din webbplats har råkat ut för problem, som en hackning eller att den är nere, är det bråttom. Våra erfarna utvecklare kan snabbt identifiera och åtgärda problemet, så att din webbplats återgår till normalt snabbt. Dessutom hjälper de även till med de små problemen, som störande buggar eller liknande. 

Proaktivt underhåll

Med vårt support- och uppdateringsavtal för WordPress håller vi din webbplats uppdaterad, skyddad och säker innan problem uppstår. Det är det bästa sättet att ligga steget före, och därmed undvika större problem och säkerhetshot. Vi erbjuder tjänster som:

 • Konfigurering av säkerhet.
 • Uppdateringar av WordPress och plugin.
 • Städning av loggar och databas.
 • Säkerhetskontroll för virus/malware dagligen.
 • Daglig backup/återställning.
 • Månadsvis rapport.

En trygg och välfungerande webbplats – automatiskt

När du väljer ett supportavtal för WordPress från Decision By Heart i Karlstad kan du vara säker på att din webbplats är i de bästa händerna. Du kommer att uppleva färre problem och ha en tryggare och mer välfungerande webbplats. En välfungerande webbplats som ger:

 • En bättre användarupplevelse: En väl underhållen webbplats laddar snabbt, fungerar felfritt och erbjuder en smidig navigering. Detta skapar en positiv upplevelse för dina besökare och ökar sannolikheten att de stannar längre och utforskar din webbplats.
 • En högre konverteringsgrad: En snabb och pålitlig webbplats ökar konverteringsgraden, vilket innebär att fler besökare blir kunder eller utför önskade handlingar, som att fylla i kontaktformulär eller genomföra köp.
 • Bättre sökmotorrankning: Google och andra sökmotorer prioriterar webbplatser som erbjuder en bra användarupplevelse. Genom att ha en snabb och säker webbplats ökar du dina chanser att ranka högre i sökresultaten.
 • Bättre säkerhet: En underhållen och säkerhetskontrollerad webbplats är mindre mottaglig för hackningsförsök och skadliga program. Detta minskar risken för dataintrång och förlust av känslig information.
 • Minskade driftsavbrott: Med regelbundet underhåll och support minimeras risken för att din webbplats går ner. Detta är särskilt viktigt om din webbplats är en viktig del av din verksamhet.
 • Optimerad prestanda: Uppdateringar av WordPress och dess tillägg hjälper din webbplats att dra nytta av de senaste funktionerna och teknologiska förbättringarna, vilket ökar dess prestanda.
 • Bättre skalbarhet: Om ditt företag växer, kan en välskött webbplats enkelt skalas upp för att hantera ökad trafik och nya funktioner.
 • Minskad stress: Att veta att din webbplats är i goda händer och att du har tillgång till support när du behöver det minskar din stressnivå som företagare. Du kan fokusera på din kärnverksamhet och låta experterna ta hand om den tekniska sidan.
 • WordPress support och underhåll

När din webbplats mår bra kan den leverera bättre

Vill du säkerställa att din webbplats är skyddad, säker och presterar på topp?

Boka ett möte med oss på WordPress-webbyrån Decision By Heart i Karlstad, så kan vi diskutera dina behov och skapa en skräddarsydd plan för din webbplats. Låt oss ta hand om det tekniska, så att du kan fokusera på att driva ditt företag.

Är du nyfiken på mer om vad support och underhåll kan göra för dig?