Träffa vår nya Front end-utvecklare – med öga för detaljer

Nu stärker vi oss ytterligare inom webbutveckling för företag och affärsverksamheter. Tommy gjorde sin första dag hos oss i början av månaden, och redan från dag ett tog han en självklar plats som Front end-utvecklare i vårt team.

Träffa vår nya Front end-utvecklare: Tommy Nilsson på webbyråns kontor i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Dedikerad och duktig med rätt mindset

Med sin bakgrund och kompetens inom webbutveckling och intresse för teknik och datorer, kompletterar och stärker han oss på allra bästa sätt. Med en öppenhet och härligt positiv inställning har han klivit in i både pågående och nya kundprojekt.

I likhet med många andra Front end-utvecklare gillar Tommy att arbeta mot tydligt uppsatta mål, och att metodiskt steg för steg arbeta fram saker och se hur en lösning växer fram. Han blir extra taggad i projekt där han får utgå från ett blankt papper och kan bygga från scratch.

När han får vara med genom hela processen; från det första tankefröet fram till den slutgiltiga webblösningen har han störst möjlighet att bidra till användarvänliga och skräddarsydda lösningar.

Webbutveckling företag – fokus på affärsnytta

Och precis som vi övriga på Decision By Heart, så drivs han av att kunna bidra till verklig verksamhetsnytta för dig:

Det spelar ju egentligen ingen roll hur smarta eller nytänkande tekniska lösningar och funktioner jag tar fram om de inte för med sig någon nytta.

Men när en webblösning fyller sin funktion för både vår kund och vår kunds kund och man kan påvisa mätbar affärsnytta, då bekräftar det ju att man har gjort ett bra jobb. Så ökad nytta för våra kunder är det bästa betyg jag kan få.”, förklarar Tommy.

Högt engagemang och en känsla för detaljer

Vi som webbyrå har ju hjärtat som ledstjärna och vår målsättning är att vårt samarbete med dig som kund ska bygga på ömsesidigt förtroende, en bra magkänsla och en vilja att jobba tillsammans. Och för Tommy är det just magkänslan som ofta avgör om ett projekt kan bli riktigt lyckat eller inte.

Har man en bra magkänsla för alla detaljer – från sitemap, struktur, webbdesign och content till samarbete och dialog med dig som kund – då har man allra bäst förutsättningar att kunna skapa något storartat.

Detaljer är också viktigt för Tommy. Kanske är det därför han gillar att vara med och driva projekt från start till mål:

När både vi och vår kund är nöjda med webbdesign och sidstruktur och man har en tydlig vision, då kan jag påbörja mitt konkreta arbete.

Den roliga utmaningen blir då att lösa komplexa saker med så lite kod som möjligt, förklarar Tommy. För mig är tjusigt minimalistisk kod fantastiskt i sig, men min ambition är ju alltid att det ska bidra till en grymt bra och användarvänlig lösning.

Som hand i handske – för fler affärer

Hos oss på Decision By Heart har det hänt otroligt mycket på kort tid. Vi upplever att fler och fler förstår värdet av vårt arbetssätt och vår affärsidé.

Nu när Tommy är på plats spänner vår kompetens över allt från webbstrategi, webbutveckling företag, WordPress-utveckling, webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), webbcopy till content marketing. Det gör att vi kan stötta dig med din hemsida, oavsett vilka behov du har och oavsett vilken situation du befinner dig i.

Behöver du Tommys hjälp?