Vi söker webbutvecklare full-stack (PHP, WordPress)

Just nu är vi i en expansiv fas och söker nu med ljus och lykta efter en webbutvecklare full-stack med inriktning på PHP och WordPress.

Vi söker webbutvecklare full-stack

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Är du vår nya webbutvecklare full-stack?

Vi trivs bäst när vi får använda all vår kunskap, erfarenhet, energi och kraft och ge det där lilla extra för att designa, skapa tekniska lösningar och utveckla webbplatser som ger våra kunder fler affärer.

Fler affärer använder vi som en metafor för vad vi vill att en bra webbplats skall leverera. I själva verket var det därför vi startade webbyrån. Att bygga webbplatser som ger våra kunder fler affärer.

Vill du hänga med oss och sträva efter samma mål? Har du ett brinnande intresse för att utveckla webblösningar så är mycket vunnet. För din del kommer det handla om hela stacken som mestadels baseras på PHP, CSS, jQuery, Angular 2. Uppåt och du kommer i huvudsak att arbeta med saker som du gillar såsom;

  • Att ta fram bästa möjliga tekniska lösningar i samarbete med dina kollegor.
  • Utveckling i back-end i PHP och mestadels med fokus på WordPress, men utveckling i andra tekniker kommer förekomma. Meriterande är även kunskaper i Laravel och OAuth 2.
  • Utveckling i front-end. Du kommer spendera majoriteten av din tid i back-end, men vi misstänker att du inte vantrivs i front-end med tekniker som HTML, CSS, JavaScript. Vi ser gärna att du dessutom har goda kunskaper i Angular 2 och uppåt. Meriterande är dessutom kunskaper i React och/eller Vue.
  • Kommunikation, dialog och spännande samtal med våra kunder som utvecklar oss framåt och stärker vår relation.

Mer allmänt så ser vi gärna att du har:

  • Sysslat med utveckling och liknande tekniska lösningar ett tag så att du är redo att kavla upp ärmarna och köra igång direkt. Du behöver inte nödvändigtvis ha mångårig erfarenhet av utveckling men vi tror att du inom tidigare nämnda tekniker i alla fall nått nivån ”självgående”.
  • Ett genuint intresse för programmering och intresset att växa och utvecklas med nya tekniker tillsammans med oss.

Är detta du?

Skicka isåfall in din ansökan i ett mail till peter.malmberg@decisionbyheart.com, gärna med ett CV och en beskrivning av vem du är, vad du gillar, vilka erfarenheter du har och några rader om vad du tillför till rollen ovan.

Vid frågor tveka inte att höra av dig!

Är du vår nya webbutvecklare?