Vi söker webbutvecklare

Vi söker webbutvecklare som kan hoppa in i projekt direkt. Är du den som söker nya utmaningar, vill jobba i ett team med höga ambitioner och där du kan utvecklas tillsammans med oss och våra kunder? Då kan det här vara något för dig!

Vi söker webbutvecklare: Personalen på webbyrån Decision By Heart på en bänk i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Vi jobbar bara med WordPress och allt däromkring, för att kunna fördjupa  oss som specialister, inte som generalister och leverera framtidssäkra lösningar på en spännande plattform.

Plattformen är viktig men än viktigare är vilka värden som du tillsammans med oss kan skapa för våra kunder.

Vi har en tydlig idé hur vi vill bygga kundens sajter, för att inte låsa in dem i några hörn som är krångliga, svåra att ta sig ur och låsa fast dem hos oss.

Kunderna väljer oss för våra personligheter,  erfarenheter, idéer och för att vi gör bra saker, för en god sak, deras sak. För att de vill och inte måste. Inga låsningar.

Samma gäller dig. Du skall vara hos oss för att du vill, där du kan utvecklas och få utrymme för din kreativitet, dina idéer, att du vill göra våra kunder supernöjda och för att det känns helt rätt.

Du jobbar troligtvis redan på en bra plats och har gjort det ett tag, men vill dra vidare mot något annat, till oss.  Du ser dig själv som senior och har dragit på dig en del erfarenheter.

Vår värld liksom din värld är webbplatser med allt vad det innebär, WordPress, webbdesign med UX/UI, webbutveckling, PHP, javascript, Html och scss/css, React, API integrationer och framtida headless lösningar. 

Vi kan absolut dra en hel lång lista på vad du behöver ha med dig i bagaget, men berätta istället om dig själv, vad du gillar och vad du drivs av så ser vi om det matchar.

Frontend, backend eller gärna både och.

Vi ser fram emot en spännande dialog och behandlar ansökningar löpande utan något slutdatum. Är du seg, så kanske chansen går dig förbi.

Välkommen med ditt personliga brev och ansökan med vad du kan!

Skicka den till mig personligen på peter@decisionbyheart.com

Artikelns innehåll