Vår nya webbutvecklare med fokus på din affärsnytta

Vår nya webbutvecklare Kim är ser till att din webbplats och digitala lösning fungerar som den ska. Idag berättar vi mer om hur han kan ge dig fler affärer via webben!

Webbutvecklare för affärsnytta, Kim Persson på webbyråns kontor i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

Blick för helheten och detaljerna

Med en smittande positiv inställning och erfarenhet av att utveckla allt från relativt små webbplatser till större och omfattande projekt – som till exempel integrationslösningar, e-handel och webbapplikationer – har Kim en blick för helheten och kan snabbt komma fram till vilken lösning eller applikation som passar bäst för varje enskilt projekt.

Behöver du en webbshop eller site på flera språk är det Kim som kommer att utveckla den. Han har jobbat mycket med skräddarsydda lösningar (custom made) inom såväl WordPress och Woocommerce. Multispråklösningar med hjälp av WPML är också en av hans specialiteter.

Fullt fokus på din kunds upplevelse

För Kim är det en självklarhet att ta hänsyn till både din kunds upplevelse och dina affärsmål när han planerar och sätter upp funktionaliteten. För även om den tekniska lösningen är en utmaning i sig så har Kim siktet inställt på den slutgiltiga helhetslösningen och användarupplevelsen.

Tekniken och funktionaliteten ska fungera som det är tänkt samtidigt som den ska underlätta för din kund.

Webbutveckling som kreativ process

Kim är en kreativ person som alltid har gillat att skapa konkreta saker. För honom är webbutveckling en skapandeprocess som kan delas in i olika steg.

Mitt favoritögonblick är precis i början av ett projekt när jag ska påbörja kodningen och när jag vet exakt vilka steg jag har framför mig. Det är fantastiskt att få skapa något och se hur det växer fram steg för steg, förklarar Kim.

Tips för högsta möjliga användar- och affärsnytta

Som webbutvecklare har Kim alltid ambitionen att skapa en webblösning som är bäst i det enskilda fallet och för just din verksamhet. Ett bra samarbete och dialog mellan oss och dig som kund är en bra början för att lyckas.

Kim skickar även med ytterligare ett tips:

Gå in i projektet med ett öppet sinne. Fokusera inte på lösningen innan du har ditt syfte och dina mål helt klara för dig. En snygg webb eller smart funktion som fungerar för någon annan kanske inte alls är det bästa alternativet för din verksamhet, säger Kim. Om du ger oss de rätta förutsättningarna och en möjlighet att skaffa oss en djup förståelse för din verksamhet och dina affärsmål, kan vi ta fram en lösning som är optimerad för just dig och din verksamhet.

Många möjligheter – stora utmaningar

Dagens snabba tekniska utveckling, föränderliga konsumtionsmönster och trender inom webbutveckling öppnar upp en massa möjligheter. Och i kombination med en allt mer kräsen målgrupp innebär det också stora utmaningar.

Det är så hård konkurrens om kunden idag och det ställs väldigt höga krav på både innehåll och budskap. Det gäller att lyckas skapa ett första intresse för att sedan leva upp till förväntningar och till slut lyckas leverera ända fram till slutmålet. Och det gäller att kunden inte tappar intresset längs vägen, förklarar Kim. Det gäller verkligen att utseende och funktion fungerar i all led – från första intrycket och fram till att besökaren blivit din kund.

Behöver du hjälp av Kim?