Webbutveckling i WordPress med fokus på digitala affärer

Genom webbutveckling i WordPress kan vi förverkliga dina planer och skapa webbplatser och digitala lösningar som tar dig mot dina mål.

Skriven av:

Author Image
Decision By Heart
Webbyrå i Karlstad
Fler affärer via webben

Publicerad:

Det är med webbutveckling i WordPress som din webb hålls ajour.

För visst är det en jobbig känsla när du ser att din konkurrent gjort någon snygg och snitsig funktion på sin webb? Det är sannerligen inte kul, och det är en känsla vi stundtals kan förstå och känna igen oss i. Inte kul att känna risk för att hamna på efterkälken.

Med oss som partner slipper du det problemet. Vi har kompetensen och kunskapen för att ständigt utveckla din webb så att du ständigt ligger i framkant. Men hur kan ni då känna igen er i känslan av att hamna på efterkälken? undrar ni. Skomakarens barn har de sämsta skorna.

Tack vare vår långa erfarenhet av webbutveckling i WordPress finns det egentligen inga begränsningar för vad vi kan hjälpa dig med. Din verksamhet är unik och behöver därför webbplatser och andra digitala lösningar som är skräddarsydda och anpassade för din verksamhet.

Vi är lyhörda för dina specifika behov, utmaningar och vart du vill ta vägen med din verksamhet. Genom webbutveckling i WordPress kan vi förverkliga dina planer och skapa digitala lösningar som tar dig från där du befinner dig och framåt, i riktning mot dina mål.

Är lösningen en skräddarsydd webbplats, webbapp, eller annan digital lösning så tar vi helt enkelt fram det till dig.

Webbutveckling i WordPress

Våra webbplatsprojekt bygger helt och hållet på CMS-plattformen WordPress. WordPress är baserat på öppen källkod och licensfritt vilket också är fördelaktigt när pengar som behöver betalas för licensbaserade CMS med årliga licenskostnader, istället kan användas för webbutveckling som sådan.

Våra utvecklare har lång erfarenhet av webbutveckling i WordPress och vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att kunna ta tillvara på den senaste tekniken och bygga de mest optimala lösningarna för dig.

Webbutveckling är, som med så mycket annat, bäst när det byggs från grunden utifrån dina specifika behov, skräddarsydd efter vad den skall åstadkomma för din verksamhet, det vill säga webbutveckling med fokus på din affärsnytta.

Fördelar med webbutveckling WordPress

Bra för SEO och din synlighet på sökmotorer

WordPress är i grunden väldigt bra uppbyggd för diverse sökmotorer som enkelt kan granska och spindla innehållet på de olika sidorna på webbplatsen och det finns även andra bra, automatiserade tjänster.

Dessutom kan du också lägga till plugins som berättar för dig vad som måste göras för att nå en ännu bättre ranking på sökmotorer, som exempelvis Yoast.

Webbshop

Vårt onlinebeteende har förändrats och ökat, mycket till följd av pandemin men ökningen fanns där även innan den. Oavsett. Med WordPress kan du enkelt och smidigt implementera en webbshop som ser väldigt proffsig ut.

Vi använder oss av pluginet WooCommerce för det och så klart finns det fler tillägg, dock anser vi att den är den bästa. Det kanske på förhand låter krångligt och bökigt att smälla upp en webbshop bara sådär på en redan befintlig sida, men det är här WordPress och WooCommerce lirar så fint ihop.

För du behöver nämligen inte bygga om sidan från grunden utan det är bara att lägga på webbshoppen. Smidigt? Smidigt.

Bra för olika typer av medier

Det är inte krångligare än att plattformen accepterar mer eller mindre alla filformat. Bilder, dokument, ljud och video. Allt ifrån vanliga .jpg till lite mer ovanliga .3gp.

Total kontroll över din webbplats

Det finns en smärre uppsjö av olika webbplattformar. Squarespace, Shopify och WIX för att nämna några. Det går bra att bygga sin webbplats i dessa men i och med att de inte har öppen källkod får du inte riktigt den flexibilitet som med webbutveckling i WordPress.

Bland annat kan du inte bygga upp din webbshop hur du vill och du kan heller inte expandera med diverse plugins. Hostinglösningen läggs inte i dina händer så du kan inte bestämma vilket bolag eller system som passar dig bäst.

Och du äger inte alltid din webbplats, utan du lånar den bara av din plattform. Den dag du slutar betala finns det alltså en risk för att dina sidor och filer på den försvinner.

Lämpligt för blogg-/nyhetssida

Ränderna går aldrig ur. I detta fall i positiv bemärkelse, för även om WordPress i dag är gjort för alla olika typer webbplatser började det som ett bloggverktyg. Och när det kommer till bloggande och den typen av innehåll är det faktiskt ohotat. Visst finns det diverse konkurrenter men den uppsättning verktyg som WordPress erbjuder är svårslagen.

Populärast – av en anledning

Det är förmodligen ingen slump att nästan 30 procent av alla webbplatser på internet använder sig av plattformen. Prestandan är bra, och det är nog det som lagt till grund för den väldigt höga användningssiffrorna. Kontakta oss i dag om du vill ha hjälp med webbutveckling i WordPress.

Webbutveckling i WooCommerce

Eftersom vi satsar fullt ut på WordPress-plattformen blir det naturligt för oss att utveckla e-handelslösningar baserat på webbutveckling i WooCommerce. WooCommerce är den enskilt största e-handelsplattformen för WordPress och passar både små-, medelstora- och stora företag i flertalet branscher.

Gränssnittsutveckling

Webbutveckling handlar också om gränssnittsutveckling för att skapa bra användarupplevelser. Bra användarupplevelser uppnås bl.a genom att skapa flöden som hjälper besökaren att på det enklaste sättet nå målet med besöket.

Våra front end–utvecklare har goda erfarenheter inom modern gränssnittsutveckling. Fokus läggs på användbarhet, men också på optimering för snabba laddtider och olika enheter, vilket är avgörande för användarupplevelsen. Det är också en viktig parameter för hur din webbplats rankas av Google och andra sökmotorer.

Integration och speciallösningar

Vi har hög teknisk kompetens som är baserad på många års erfarenhet av att utveckla webbplatser, specialanpassade lösningar och integrationer. Vi ser till att hitta eller utveckla den bästa tekniska lösningen för just ditt behov.

När det inte finns några standardiserade färdiga lösningar som passar din verksamhet, skräddarsyr vi helt enkelt en lösning åt dig.

Från analys till färdig lösning

Vi arbetar enligt en process där vi inleder med en gemensam workshop då vi ringar in din målgrupps behov och din verksamhets alla förutsättningar. Med utgångspunkt i analysen jobbar vi sedan vidare för att ta fram en lösning. Genom webbutveckling i WordPress bygger vi webbaserade plattformar, applikationer och tjänster som möter dina behov.

Nyfiken på mer om hur webbutveckling i WordPress kan ge dig fler affärer?