Webbyrå för full frihet i WordPress

När du har oss som din webbyrå delar vi med oss av allt till dig, så att du kan sköta så mycket (eller så lite) som du önskar av din webbplats själv – utan oss.

Webbyrå för full frihet i WordPress: Projektledare och webbutvecklare på WordPress-webbyråns kontor i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Din webbplats, dina beslut

På Decision By Heart är vi dedikerade till att ge dig en webbplats som är din att styra, forma och anpassa precis som du vill.

I den här artikeln utforskar vi vad det innebär att ge dig fullständig frihet på din webbplats, vilka besparingar det betyder för ditt företag – och varför det är mer än bara en plattityd. Som webbyrå för full frihet i WordPress, är det vår affärsfilosofi.

Vi tycker att din webbplats bör vara en förlängning av dig och ditt företag. Det handlar om att spegla din unika vision och personlighet online.

Det är varför vi inte låser in våra kunder i tekniska begränsningar eller onödiga komplexiteter. Istället ger vi dig de verktyg du behöver för att driva din webbplats framåt. Både nu och senare. 

Enkelhet i användningen

Vi är en webbyrå för full frihet i WordPress, och vi har valt att nyttja Gutenbergs blockhanterare. Varför? Eftersom det är enkelt.

Johan, en av våra webbutvecklare, förklarar: ”Om du kan Word, så kan du i princip WordPress och Gutenberg. Det är så logiskt och intuitivt hur man ska arbeta med block. Liksom rubriker, bilder osv. Det är som i Word.”

Balansen mellan frihet och säkerhet

Med frihet kommer naturligtvis ansvar, och det är viktigt att förstå att fullständig frihet på din webbplats inte behöver innebära en skrämmande process. För de som inte är erfarna webbdesigners kan tanken på att ha obegränsad frihet ibland vara skrämmande.

Vi är medvetna om detta och arbetar därför noga med varje kund för att hitta den rätta balansen.

Det är därför vi inte ser säkerheten och friheten som motstridiga begrepp. Istället ser vi till att när vi bygger webbplatser finns det vissa säkerhetsåtgärder på plats för att minimera risken för oavsiktliga misstag.

Dessa åtgärder är inte avsedda att stänga dig ute utan snarare att förhindra stora problem från att uppstå.

Precis som varje webbplats är unik, är också varje kunds erfarenhet och behov unika. Vi anpassar vårt tillvägagångssätt för att säkerställa att varje kund har den perfekta balansen mellan frihet och säkerhet.

Slutresultatet är att du kan ha full kontroll över din webbplats, samtidigt som risken för katastrof minimeras. Din webb, ditt beslut.

Gutenbergs blockhanterare: En nyckel till frihet

Gutenbergs blockhanterare är grunden till din kreativa frihet. Den låter dig bygga och anpassa sidor på ett sätt som är lika enkelt som att pussla ihop bitar. Du är inte inlåst i ett hörn, och du kan utforma hela layouten precis som du vill.

Johan uttrycker det så här: ”Du ska ha den friheten du vill ha, utan möjligheten att göra alltför fel.”

Lär dig mer om Gutenberg idag

Är du redan nu nyfiken på mer om Gutenberg? Kolla in våra tidigare artiklar, såsom “Gutenberg för content: Perfekt för dig som webbredaktör” och “Utveckla Gutenberg Block via React i WordPress”.

Undvik krångliga processer – spara tid och pengar 

Vår satsning på frihet handlar inte bara om att sätta dig i förarsätet på din webbplats. Det handlar om att befria din tid och kreativitet. När du inte längre behöver oroa dig för tekniska begränsningar, kan du fokusera på att utveckla ditt företag och skapa kvalitativt innehåll.

Att lägga till en bild, integrera ett FAQ-block, skapa en layout till en ny sida är inte något du ska behöva höra av dig till oss för att kunna genomföra varje gång. 

Tänk på all den tid och energi du kommer att spara när du kan göra ändringar och tillägg på din webbplats med självförtroende, utan att behöva kontakta en utvecklare för varje steg.

Dessutom slipper du att varje gång något smått ska göras, gå igenom interna företagsprocesser om budgetering eller annat som ska stämmas av. 

Utbildning i din WordPress-webbplats

När din webbplats är klar, ser vi till att du är redo att använda den fullt ut utan onödig krångel. Som webbyrå för full frihet i WordPress erbjuder vi en kort och informativ utbildning som hjälper dig att förstå hur du enkelt kan hantera din webbplats med WordPress och Gutenberg.

På så sätt kan du komma igång omedelbart och fokusera på det som verkligen är viktigt för din verksamhet, istället för att lägga tid på att söka information om plattformen. Vi tycker att det är viktigt att du får ut det mesta av din webbplats redan från dag ett.

En webbplats utan gränser

För oss handlar frihet om att öppna dörrar och ge dig möjligheten att utforska nya möjligheter. Vår webbplatslösning bygger på en stark kodbas som vi har finjusterat för att vara effektiv och anpassningsbar.

Med vårt bibliotek av Gutenberg-block finns inga begränsningar för vad du kan uppnå på din webbplats. När din webb är up and running, så är vi med i bilden så mycket (eller så lite) som du önskar i framtida ändringar. 

Kom igång med din WordPress-webbplats: Boka ett möte

Om du är redo att omfamna full frihet på din webbplats, är vi här för att stödja dig. Boka ett möte idag och låt oss hjälpa dig att skapa en webbplats som är en sann reflektion av dig och ditt företag. Med Decision By Heart får du full kontroll över din digitala närvaro, och möjligheten att ta ditt nästa stora steg online.

Nyfiken på mer om webbutveckling i WordPress? Här hittar du mer om vad det kan göra för dig!

Känner du dig begränsad? Vi hjälper dig!