Webbyrå för WordPress: Få ut det mesta av din webbplats

När du jobbar med en kompetent webbyrå för WordPress öppnas helt nya dörrar inom plattformen – och inom din verksamhet.

Webbyrå WordPress: Medarbetare på webbyrån kontor i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Webbyrå för WordPress: Få ut det mesta av din webbplats

Om du hört något om webbplattformar tidigare kanske du stött på att WordPress ska vara enkelt att jobba med? Det är absolut sant – men det finns här flera definitioner av enkelt när det kommer till val av webbplattform och webbyrå.

Är det enkelt att komma igång med? Att använda på daglig basis? Att digitalisera svåra processer? När du jobbar med en riktigt kompetent webbyrå för WordPress öppnas helt nya dörrar inom plattformen – och din verksamhet.

Vad är WordPress?

WordPress är ett innehållshanteringssystem (CMS) som gör att du kan skapa en webbplats från grunden eller förbättra en befintlig webbplats. Det är det mest populära CMS:et på planeten och driver över 35 % av alla webbplatser.

Och det är inte svårt att förstå varför – med sin användarvänlighet och flexibilitet är det lämpligt för alla från enskilda bloggare till stora e-handelsbolag.

Webbyrå med fördjupad kompetens i WordPress

Det finns många webbyråer som behärskar WordPress och använder plattformen på daglig basis. Men detta kan göras på flera sätt och framförallt nivåer – och det är skillnad på att installera ett standardtema och att anpassa något kundspecifikt från grunden.

Eftersom WordPress tillåter världens webbutvecklare att vara mer eller mindre inblandande i plattformens utveckling och framtid kan man som webbyrå göra ett val.

På Decision By Heart har vi valt att arbeta exklusivt, alltså gått in i giftermål med WordPress – utan att vänsterprassla med några andra webbplattformar.

Det här gör att alla medarbetare hos oss på Östra Torggatan i Karlstad kan samma system, kan bolla idéer och byta erfarenheter med varandra – och på så sätt skaffa en djupare förståelse och expertis genom åren. Det är alltså riktigt svårt för nyheter, uppdateringar eller utbildningar att passera obemärkt förbi.

Som WordPress-webbyrå är det delvis vi som anpassar, justerar och förfinar lösningar för plattformen, och det är så roligt att ha täta kontakter med andra entusiaster runtom i landet, och världen.

WordPress är världens största webbplattform – med öppen källkod

WordPress har öppen källkod. Det innebär att det går att kan ändra koden för att passa dina behov. Det finns också en stor gemenskap av WordPress-utvecklare som ständigt skapar och förfinar funktioner som kan hjälpa dig med din webbplats.

Detta medför också att det finns en hel del att hålla sig uppdaterad kring för att kunna ligga steget före konkurrenterna online. Den typen av ansvar går bra att lämna över till din webbyrå, som förhoppningsvis är del av ett starkt WordPress-community. Det är i alla fall vi på Decision By Heart.

Den öppna källkoden medför alltså att världens experter har tillgång till att hjälpa och utveckla WordPress framåt. När utvecklingen kommer med input från användarna själva blir den inte bara hög i volym, utan också träffsäker. Något som är riktigt kul och utvecklande för oss som webbyrå – och i förlängningen för dig som kund.

Ta användarvänligheten till nya nivåer med extrem anpassning

Som exklusiva med WordPress innebär det att vi kan erbjuda dig en ny nivå av anpassning. Sådant som funktionalitet, integrering till andra system, visuell upplevelse utanför ramarna. Du hör oss sällan (om någonsin) säga ”det där går inte att göra” när det kommer till webbutveckling i WordPress.

När vi talar om användarvänlighet i WordPress syftar vi till ett antal saker. Dels handlar det om enkelheten i din vardag som kund.

Något som är ett resultat av friheten i WordPress, som låter oss webbutvecklare göra vår grej! Vårt mångåriga djupdyk i webbplattformen har byggt en kompetens som ger ett friare spelrum bygget av din webbplats. På så vis kan du nyttja funktioner som är skräddarsydda för dig och ditt företag.

En webbplats för dina affärsmål – av dina affärsmål

Som WordPress-webbyrå ser vi din verksamhet (inklusive webbplats) som en gemensam helhet, där de långsiktiga affärsmålen står i fokus. Vi frågar oss och dig hur webben kan förenkla existerande processer, spara resurser och driva aktiv försäljning. Ofta kan både tid och pengar sparas genom smarta integreringar till dina övriga system, såsom ditt CRM, bokningssystem eller din produktdatabas.

Det är här vår utvecklingsexpertis kommer in i bilden och ger oss utrymme att förstå ditt företag innan vi börjar bygga – så att du kan få essentiella delar av din verksamhet digitaliserade på ett praktiskt och hållbart vis.

Behöver du hjälp med din WordPress-sajt?

Om du letar efter någon som kan hjälpa dig att hantera din WordPress-webbplats finns vi här för dig! Vårt expertteam är bekant med alla detaljer i plattformen och kan hjälpa dig att lösa eventuella problem som dyker upp.

Vi kommer också att vara där för att hjälpa dig att uppdatera din webbplats när nya funktioner blir tillgängliga – för att hålla din webbplats säker, fräsch och modern. Kontakta oss idag. Vi hjälper dig gärna på alla sätt vi kan.

Dags att få ut med av WordPress?