Löfberg Invest

Löfberg Invest är ett familjeägt investmentbolag med bas i Karlstad. De engagerar sig i verksamheter där de kan bygga ett hållbart värde tillsammans med andra.

Superproffsigt stöd genom hela processen när vi tog fram vår nya hemsida för Löfberg Invest.

Anders Thorén

Kommunikationschef

Tjänster kunden fick hjälp med

Webbdesign, Webbutveckling

Verktyg

WordPress

Behov/Problem

Löfberg Invest, ett familjeägt investmentbolag i Karlstad, behövde en ny webbplats. Deras tidigare webbplats var i behov av uppdatering och modernisering för att bättre representera företagets varumärke och verksamhetsområden.

Målet var att skapa en enkel och informativ webbplats som effektivt presenterade deras fokusområden. De önskade en så kallad onepager, en enda sida där all relevant information kunde presenteras komprimerat och tydligt.

Lösning

För att möta Löfberg Invests behov inleddes designprocessen med en analys av deras varumärke och affärsstrategi. Den nya webbplatsen byggdes på WordPress-plattform med Gutenberg-innehållshanteraren för att säkerställa en flexibel och användarvänlig lösning.

Ett kundanpassat tema utvecklades, med fokus på hög prestanda och säkerhet. Genom att använda Gutenberg-block kunde olika typer av innehåll dynamiskt organiseras, vilket gjorde det möjligt för Löfberg Invest att enkelt anpassa och uppdatera webbplatsens struktur och innehåll.

Resultat

Den nya webbplatsen för Löfberg Invest resulterade i en tydlig och användarvänlig onepager. Tack vare tydliga sektioner kan besökaren enkelt navigera sig och få en övergripande förståelse för företagets syfte, mål och kontaktinformation.

Den responsiva och snabba webbplatsen förbättrade användarupplevelsen och säkerställer att Löfberg Invests digitala närvaro är både hållbar och framtidssäker.

Vill du veta mer?

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Superproffsigt stöd genom hela processen när vi tog fram vår nya hemsida för Löfberg Invest. Vi var ute efter en enkel, snygg lösning som ger besökaren en tydlig bild av vilka vi är och vad vi gör – och det var precis vad Decision by Heart levererade. Spot on!”

Anders Thorén

Kommunikationschef

Se fler kundcase