Varför du ska välja WooCommerce som e-handel

Att välja e-handelsplattform är både viktigt och svårt. Idag pratar vi mer om varför du ska välja WooCommerce som e-handel!

välja WooCommerce som e-handel: Medarbetare på wordpress-webbyråns kontor i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Varför du ska välja WooCommerce som e-handel

Som VD, marknadschef eller liknande har du många stora beslut på dina axlar. Att välja e-handelsplattform är definitivt ett av de viktiga uppdragen – där resultatet kan bli katastrofalt, omständligt och dyrt. Eller alldeles… alldeles underbart.

Som webbyrå förstår vi att det är svårt för dig som VD eller marknadschef att välja en webbplattform för e-handel. Du måste se till att den plattform du väljer kan leverera allt som dina kunder behöver, samtidigt som den är tillräckligt säker och pålitlig för att hantera butikens data.

Den måste också vara anpassningsbar för att uppfylla kraven i ett ständigt föränderligt e-handelslandskap. Och – bara tanken av att du vet om att du inte vet allt, och möjligen missar att ta hänsyn till viktiga aspekter… Ja, det känns inte bra i magen. Det är här WooCommerce kommer in i bilden.

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är en e-handel med öppen källkod som bygger på WordPress. Den erbjuder en robust och mycket anpassningsbar kundvagnsupplevelse för företag av alla storlekar. Med WooCommerce kan du snabbt och enkelt skapa en nätbutik med integrerad betalningshantering, skatteberäkningar, lagerhantering, fraktalternativ och mycket mer.

Det ger också avancerade funktioner som t.ex anpassade produktfält, automatiserad orderhantering, produktrecensioner och mycket mer.

WooCommerce är den perfekta planen för att lösa många av de problem som företag har när de ska inrätta en e-handel. Det är en mycket anpassningsbar plattform som kan skräddarsys för att passa alla företags behov, oavsett hur stort eller litet det är.

Med WooCommerce kan du enkelt sätta upp en säker och pålitlig butik som behandlar kunddata och erbjuder en bra kundupplevelse. Du kan också enkelt lägga till nya funktioner i takt med att ditt företag växer och utvecklas.

Välja WooCommerce som e-handel: Missa inte möjligheten att göra krångliga saker enkelt

När det gäller e-handel kan det vara ett riskabelt beslut att inte välja WooCommerce. Med andra webbplattformar kan företag gå miste om funktioner som kan ge dem en fördel gentemot konkurrenterna och ge dem större kontroll över butikens data.

Utan WooCommerce kan företag få problem med att inrätta en nätbutik med följande funktioner:

  • En säker och tillförlitlig upplevelse av kundvagnen.
  • Automatiserad orderhantering och betalningshantering.
  • Skatteberäkning, fraktalternativ och verktyg för lagerhantering.
  • Anpassade produktfält och recensioner för att engagera kunderna.
  • Flexibilitet för att lägga till nya funktioner i takt med att verksamheten växer och utvecklas.

Precis som du vill – med minimal ansträngning

Om du väljer WooCommerce som din e-handel kan du som VD förvänta dig en mängd fördelar. För det första ger WooCommerce en säker och tillförlitlig upplevelse av kundvagnen som är lätt att installera och hantera. Med automatiserad orderhantering, betalningshantering, skatteberäkningar och fraktalternativ har du möjlighet att driva din butik med lätthet.

För det andra har WooCommerce en rad olika anpassningsalternativ som gör att du kan skräddarsy plattformen efter dina specifika affärsbehov. Detta innebär att du kan lägga till nya funktioner och justera befintliga funktioner i takt med att din butik utvecklas.

Slutligen kan du med hjälp av anpassade produktfält och recensioner engagera kunderna på sätt som andra plattformar inte erbjuder.

Välj WooCommerce idag

Att välja WooCommerce är en möjlighet att förenkla det komplicerade arbetet med att skapa och hantera en e-handel. Med en säker, pålitlig och anpassningsbar plattform som erbjuder alla funktioner du behöver kan du vara säker på att din butik uppfyller kraven i dagens e-handelsvärld.

Så tveka inte – välj WooCommerce och sköt din e-handel utan bekymmer.

Vill du veta mer om WooCommerce innan du tar beslutet? Läs ”WooCommerce: Din nya e-handelslösning” härnäst.

Vi hjälper dig gärna med WooCommerce.