Vi gör vanliga problem ovanliga med WordPress-support

Krånglar din webbplats? I den här artikeln ska vi berätta mer om hur WordPress-support från oss gör vanliga problem ovanliga!

WordPress-support: Medarbetare på WordPress-webbyrån i Karlstad

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Förebyggande WordPress-support

Många företag kämpar med tekniska problem, säkerhetsbrister och prestandaproblem som kan äventyra deras företag och kundrelationer.

Vi på Decision By Heart är stolta över att göra vanliga problem i WordPress ovanliga. Det handlar om både förebyggande och kontinuerligt arbete. I den här artikeln ska vi berätta mer om hur WordPress-support från oss håller dig och dina kunder trygga och krångelfria.

Säker kodbas som grund

En av de mest effektiva sätten att förhindra vanliga problem på WordPress-webbplatser är att ha en säker kodbas att stå på från början. Vi på Decision By Heart har investerat mycket av vår tid här på kontoret i Karlstad med att bygga och förfina en robust och säker kodbas för våra WordPress-projekt.

Det är inte ett alltför vanligt sätt att jobba, och om du vill veta mer om hur det går till, kolla in artikeln ”5 fördelar med vår kodbas“. Men, när det gäller WordPress-support hjälper kodbasen i korthet till med bland annat:

Sårbarhetsminimering

I kodbasen bygger vi så många funktioner som möjligt själva. På så sätt slipper du använda för många plugins (tilläggsprogram) från tredjepartsutvecklare som du inte känner eller litar på.

På så vis minimerar vi risken för säkerhetsbrister som kan utnyttjas av skadliga aktörer. Så att du kan känna dig trygg med att din webbplats är trygg.

Bättre prestanda

En ren och effektiv kodbas förbättrar webbplatsens prestanda. Detta innebär snabbare laddningstider och en bättre användarupplevelse, vilket är avgörande för att behålla besökare och kunder.

Ett krångelfritt bygge

I och med kodbasen har vi byggt bort många möjligheter för dig att “göra fel”. Med det menar vi att risken för att det krånglar till sig för dig som hanterar webbplatsen är minimal. Backend är byggd med enkla block och färdiga layouter, som gör det lättare för dig att navigera fritt utan att råka klicka på fel knapp. 

Utbildning till dig

När du fått din nya webbplats av oss ger vi dig gärna en liten utbildning i hur den fungerar. Vi visar dig hur du kan använda den, hur du uppdaterar innehåll, kommer åt statistik, eller vad du nu önskar kunna jobba vidare med själv.

På så vis har du lite kött på benen och kan känna dig trygg i att driva din webbplats vidare. 

WordPress-support som du behöver den 

Utöver det förebyggande jobbet får du hjälp med kontinuerlig support. Detta gäller alltså också dig som inte fått din webb byggd av oss från start. I sådana fall ser vi gärna över läget, och du kan få vår hjälp. 

Du vet, om och när. Om du råkat radera en hel produktkategori och allt den innehöll, när du egentligen bara ville radera en enstaka produkt. När du inte hittar det du behöver. Om något går sönder. Om… ja, inget är för enkelt eller svårt att höra av sig kring.

När du har WordPress-supportpaket

från oss kan du sluta oroa dig för webbplatsen, och du har du tillgång till:

Omfattande support och hjälp: Är det något? Bara hör av dig! Vårt expertteam av utvecklare är här för att hjälpa dig med alla tekniska problem du kan ha.

Hjälp när något hänt: Om du har råkat ut för något av det värsta och att din webbplats har blivit hackad eller ligger nere, är det bråttom. Det vet vi. Därför hjälper vi dig få ordning på problemet med hög prioritet.

Proaktivt underhåll: Med vårt support- och uppdateringsavtal för WordPress, håller vi din webbplats uppdaterad, skyddad och säker innan det värsta händer. Då finns:

  • Konfigurering av säkerhet.
  • Uppdateringar av WordPress och plugins.
  • Städning av loggar och databas.
  • Säkerhetskontroll virus/malware dagligen.
  • Daglig backup/ återställning.
  • Månadsvis rapport.

Om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt WordPress-projekt ovanligt problemfritt, boka ett möte. Vi är här för att stötta både dig och din webbplats.

Sluta oroa dig för webbplatsen

En välskött webbplats är nyckeln till flera affärer via webben. Den drar in fler besökare. Du kan spara timmar av krångel. Den ökar förtroendet hos potentiella kunder och öppnar dörrarna till fler affärsmöjligheter.

Så varför riskera att förlora affärer och tid på grund av en oskyddad webbplats? Låt oss ta hand om din WordPress-support så att du kan lägga din tid där den hör hemma. Det är dags för vanliga problem att bli ovanliga.

Om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt WordPress-projekt ovanligt problemfritt, boka ett möte. Vi är här för att stötta både dig och din webbplats.

Vill du ha en säker webbplats som presterar bättre?